no-img
توربو سایت

گواهینامهٔ مهارت

توربو سایت
آخرین پروژه های منتشر شده
اطلاعیّه ها - اخبار مهّم توربو سایت

صفحه جدا

گواهینامهٔ مهارت


گواهینامهٔ مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای یکی از معتبر ترین مدارکی است که در سراسر کشور و در سطح بین المللی پس از گذراندن دورهٔ آموزشی و قبولی در آزمون برای متقاضیان پذیرفته شده صادر می گردد. برای دریافت این کارت باید پرداخت هزینه و ثبت شماره شناسایی در سامانه سازمان فنی و حرفه ای کشور را سپری نمود.

متقاضیان مهارت آموزی جهت دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای می توانند پس از کسب نمره قبولی در آزمون کتبی و عملی سازمان آموزش فنی و حرفه ای اقدامات لازم نظیر مراجعه به سامانه و پرداخت هزینه گواهینامه خود را دریافت نمایند . این آزمون ها به سه روش آزمون هماهنگ ، آزمون صنایع دستی و صنعت ساختمان و همچنین آزمون های ادواری برگزار می شوند .

در تمامی روش های آزمون حدنصاب نمره قبولی در آزمون تئوری ۵۰ و آزمون عملی ۷۰ می باشد.«سقف نمره ۱۰۰» و به منظور قبولی نهایی و اخذ کارت مهارت باید در مجموع حداقل نمرهٔ قبولی ۷۰ را کسب کنید.

فرمول محاسبهٔ کسب نمرهٔ قبولی و دریافت کارت مهارت : ۷۰ =< ۰.۷۵ *نمرهٔ عملی +۰.۷۵ *نمرهٔ تئوری

مدرکی که به عنوان گواهینامه پایان دوره مهارت آموزی به داوطلبان داده می شود ، تنها مدرکی است که در سراسر کشور معتبر بوده و به متقاضیان جویای کار کمک بسیاری در پیدا کردن شغلی مناسب می نماید . لذا دریافت این مدرک می تواند آینده شغلی فرد را تحت تاثیر قرار دهد . به همین دلیل در ادامه مقاله قصد داریم انواع گواهینامه فنی و حرفه ای و نحوه دریافت آن را بررسی کنیم.

بزودی جدول ثبت نامی دوره های آموزشی به همراه هزینهٔ شرکت در آزمون را منحصراً برای رشته کامپیوتر منتشر خواهیم کرد.

بزودی جدول ثبت نامی دوره های آموزشی به همراه هزینهٔ شرکت در آزمون را منحصراً برای رشته کامپیوتر منتشر خواهیم کرد.

  

مراحل دریافت انواع گواهینامه فنی و حرفه ای : 

داوطلبانی که در کلاس های مهارت آموزی شرکت کرده و یا با توجه به تجربه کاری خود دارای تخصص در حرفه ای خاص هستند می توانند با اطلاع از زمان برگزاری آزمون های فنی و حرفه ای در آزمون شرکت کرده و گواهینامه آموزش فنی و حرفه ای را دریافت نموده تا از این طریق از مزایای مدرک فنی حرفه ای استفاده کرده و امکان اشتغال در شاخه های مختلف فنی حرفه ای برایشان مقدور گردد.

به طور کلی آزمون های فنی حرفه ای به سه شکل زیر برگزار می شود :

۱: آزمون هماهنگ : این آزمون ها جهت ارائه مدرک به کارآموزان مراکز دولتی و آزاد خصوصی ، کارآموزان واحدهای روستایی و معرفی شدگان اتاق اصناف برگزار می گردند.

۲: آزمون تفاهم نامه صنایع دستی و صنعت ساختمان : این آزمون جهت ارائه مدرک به معرفی شدگان از اداره میراث فرهنگی و شرکت کنندگان آزاد در حرفه های ساختمانی درجه ۲ و ۳ برگزار می گردد.

۳: آزمون ادواری : متقاضیان دارای حرفه و مهارت که مایل به دریافت گواهینامه بدون شرکت در دوره آموزشی هستند می توانند در این آزمون شرکت نموده و مدرک خود را دریافت نمایند.

style=cursor:pointer